WE'RE AN INDEPENDENT
PRODUCTION WAREHOUSE

 

Convoi Exceptionnel

 
Drie toekomstige artsen vertrekken eind juni naar Tanzania om er een ambulance te droppen in de buurt van Arusha. Ze zullen hun omgebouwde jeep schenken aan een ziekenhuis ter plaatse.
 
Sam, Ben en Toon lopen momenteel nog stage in verschillende ziekenhuizen. Sam doet dit zelfs in Zuid-Afrika. Eind juni zullen ze naar Tanzania vliegen om er de ambulance van Dar Es Salaam naar het ziekenhuis bij Arusha te brengen. In de ambulance zit er bij elkaar gesprokkeld medisch materiaal waarmee de dokters in spe ook zelf de handen zullen vuilmaken in Tanzania.
 
Productiehuis Geronimo zag hier een erg leuk verhaal in. Met de steun van de Directie Generaal Ontwikkelingssamenwerking van de Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken besloten zij om over dit avontuur ook een tv-programma te maken. De ambulance trekt door het wilde binnenland van Tanzania, door de adembenemende natuur en zal, hoogstwaarschijlijk via veel onnodige omwegen, het eindoel bereiken.
Onze camera's volgen alles op de voet.
 
Het resultaat zie je in het programma "Convoi Exceptionnel" vanaf het voorjaar van 2013 op één.
 
 
Geronimo
Indiëstraat 12b | B-2000 Antwerp
News
 
Stage bij Geronimo
We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die stage willen lopen in de periode december / januari / februari.
Redactie, productie, op set staan, je krijgt het allemaal voorgeschoteld. Maar zeker ook mensen die zich op de post-productie willen focussen en een technische achtergrond hebben. Aarzel niet en contacteer ons op stage@geronimo.be!